Támogatóinknak


    Kedves támogatóink!

A 2009-ben alakult Tassi Helytörténeti Egyesület fő céljai között szerepel községünk tárgyi és szellemi hagyományainak összegyűjtése, ápolása, közkinccsé tétele és mindezeknek a következő generációk részére történő átadása. Ha Ön úgy érzi, hogy eddigi tevékenységünkkel is Tass községet és lakosait szolgáltuk, szebbé és élhetőbbé tettük mindannyiunk környezetét, felhívtuk a figyelmet Tass múltjának értékeire, kérjük, támogassa Egyesületünk további tevékenységét adója 1%-ával, vagy bármilyen más adományával.

Adószámunk (az 1% SZJA felajánlásához): 18139091-1-03

Számlaszámunk: 52800021-12001905 (Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet Tass Kirendeltség.)

Az eddig megvalósult munkáinkból csak az Országzászló, a Kettős kereszt és a Csepel-sziget déli csúcsán felállított Szigetfői Őrfa és az Életfa című közterületi alkotásokat (amiket lelkes tassi lokálpatrióták segítségével kizárólag önerőből készítettük), illetve az általunk megjelentetett ismeretterjesztő füzeteket (Kiadványaink) említjük.

Szívesen fogadjuk mindenki javaslatát, gondolatát a tervezett helytörténeti gyűjtemény (múzeum) létrejöttéhez való (akár tárgyi eszközökben megnyilvánuló) hozzájárulását, hogy együtt építhessük, alakíthassuk és szépíthessük tovább 1000 éves településünket.

Az egyesületünk tevékenységét előmozdító bárminemű támogatását köszönettel fogadjuk.

Tisztelettel:

Tassi Helytörténeti Egyesület